mbc.ro - Accesează fonduri europene pentru ideea ta șI pornește-țI propria afacere

Serviciile noastre

Mateescu Business Consulting oferă servicii complete de consultanță pentru accesare de fonduri europene nerambursabile pentru ideea ta de afaceri. Apelează la echipa noastră de profesioniști cu peste 15 ani de experiență în domeniul atragerii de investiții nerambursabile!

Servicii de consultanță pentru accesare de fonduri europene

Accesarea fondurilor europene nerambursabile este un proces complex care implică respectarea unor regulamente și metodologii specifice. De aceea, este esențial să ai lângă tine un consultant în accesarea de investiții nerambursabile specializat și cu expertiză în domeniul în care tu activezi. Aici intervin experții Mateescu Business Consulting. 

Oferim un pachet complet de servicii de consultanță certificate menite să găsească cele mai bune soluții pentru dezvoltarea afacerilor clienților noștri, precum și creșterea profitabilității acestora. Serviciile noastre de consultanță pentru accesarea fondurilor europene constau în asistență pentru:

0 +

Ani experiență

0 +

Clienți Fericiți

0 +

Proiecte Finalizate

0 Mil+

Valoare proiecte

Cum procedăm?

În peste 15 ani de activitate în domeniul atragerii de investiții nerambursabile, echipa Mateescu Business Consulting a întocmit și implementat proiecte pentru clienți din întreaga țară

Clientii nostri activeaza in domenii diverse, astfel că avem în portofoliu elaborarea și implementarea de proiecte pentru accesarea de bani europeni pentru beneficiari cu activități atat de producție cat și de prestări servicii.

Verificare eligibilitate beneficiar

Mateescu Business Consulting ofera asistenta in verificarea eligibilitatii proiectului tau. Alaturi de Mateescu Business Consulting, vei primi asistenta si indrumare pentru incadrarea in conditiile minime obligatorii pentru acordarea de finantare europeana nerambursabila. In plus, expertii nostri iti vor oferi sprijin pentru intelegerea diverselor tipuri de investitii si a cheltuielilor eligibile aferente proiectului tau, precum si incadrarea in pragul valoric al finantarii nerambursabile pentru care aplici. Utilizand grila aferenta apelului de proiecte identificat, calculam punctajul in baza caruia putem determina sansele de aprobare ale proiectului dumneavoastra. In plus, monitorizam permanent programele de finantare si va informam prompt prin email sau telefonic despre aparitia unui program de finantare compatibil cu planurile dumneavoastra de dezvoltare a afacerii.

Realizare proiect

Un aspect esential pentru accesarea de bani europeni este realizarea unui proiect relevant cu un potential sustenabil. Consultantii Mateescu Business Consulting au expertiza si experienta necesara sa te asiste in scrierea unui proiect de succes care se poate bucura de finantare europeana nerambursabila. Solutiile de consultanta ale Mateescu Business Consulting asigura asistenta in realizarea planului de afaceri si a studiului de fezabilitate, precum si intocmirea Cererii de Finantare si a documentelor anexate, in conformitate cu Ghidul Solicitantului aferent apelului pentru care se solicita fondurile. In plus, consultantul tau Mateescu Business Consulting o sa fie un partener de incredere in pasi esentiali pentru accesarea de fonduri europene precum depunerea documentatiei la Autoritatea de Management competenta si elaborarea raspunsurilor la eventuale clarificari solicitate.

Implementare proiect

Implementarea cu succes a proiectului tau este un pas crucial pentru accesarea unei investitii nerambursabile din bani europeni. Aici intervin consultantii Mateescu Business Consulting pentru a te asista pe tot parcursul implementarii pentru a evita eventuale greseli in urma carora ati putea pierde sprijinul de finantare. Vei primi suport cu intocmirea dosarelor de achizitii legate de investitie si respectarea tuturor normelor legale in vigoare, urmarirea respectarii eligibilitatii cheltuielilor tale si in toate celelalte etape de implementare a proiectului tau. In plus, expertii Mateescu Business Consulting te vor ajuta cu depunerea cererilor de rambursare, precum si cu redactarea rapoartelor de progres.

Asistență în perioada de monitorizare

Sprijinul oferit de Mateescu Business Consulting ramane activ chiar si dupa finalizarea scrierii si implementarii proiectului tau. In timpul perioadei de monitorizare vei primi de asemenea ajutor de la consultantul tau Mateescu Business Consulting. Dupa implementarea proiectului tau, ne vom asigura impreuna de mentinerea conditiilor de eligibilitate necesare pentru finantarea apelului de proiect din bani europeni. Expertii Mateescu Business Consulting te vor ajuta in redactarea rapoartelor de durabilitate, precum si la elaborarea minutelor de monitorizare, a notificarilor si a actelor aditionale.

Ce ne diferențiază?

Pentru noi, fiecare beneficiar este un partener pentru care căutăm cele mai potrivite soluții pentru dezvoltarea afacerii și creșterea profitabilității acesteia. Suntem în permanență conectați la noutățile din domeniul atragerii de investiții nerambursabile, informând în mod corect și adaptând oportunitățile găsite la profilul fiecărui client în parte. Astfel, avem o abordare personalizată pentru fiecare proiect pentru care ne este solicitat ajutorul.

Evaluarea solicitantului

Avem ca misiune transpunerea in realitate a ideilor de afaceri ale clientilor nostri, incurajandu-le spiritul antreprenorial si contribuind la dezvoltarea activitatii acestora. De aceea, incepem munca noastra prin stabilirea obiectivelor clientilor nostri si a investitiei pe care o doresc. La Mateescu Business Consulting acordam toata atentia satisfacerii nevoilor clientului si astfel cautam solutii personalizate si adaptate fiecaruia in parte. Alocam timp si resurse pentru a intelege fiecare tip de beneficiar si a identifica sursele de finantare specifice ideii de proiect. In plus, asistam clientii nostri la analiza eligibilitatii societatii lor, precum si a proiectului pentru care se solicita bani europeni.

Elaborarea documentației și implementarea proiectului

Avem o expertiza vasta in domeniului consultantei in afaceri, asigurand extinderea, diversificarea si cresterea rezultatelor in afaceri ale clientilor nostri. Astfel, consultanții Mateescu Business Consulting dețin toate resursele pentru a oferi clienților noștri ajutor în elaborarea documentației necesară pentru proiectul lor, precum și implementarea acestora. Specialistii Mateescu Business Consulting ofera asistență beneficiarilor de la întocmirea cererii de finanțare până la momentul în care proiectul lor este aprobat.

Asistență pe durata procesului de finanțare

Serviciile de consultanță pentru accesarea de investiții nerambursabile oferite de Mateescu Business Consulting continua si în perioada ce urmează dupa implementarea proiectului lor. Consultanții noștri oferă asistență și îndrumare beneficiarilor pe toata perioada proceselor de finanțare, implementare si monitorizare a proiectului. Alaturi de noi vei beneficia de sfaturi transparente, relevante si acreditate pentru a obtine si materializa finantarea cu fonduri europene nerambursabile.

Solicită consultanță pentru finanțarea ideii tale!

La Mateescu Business Consulting, vei găsi sfaturi și soluții acreditate și adaptate ideilor tale. Oferim transparență totală în ceea ce privește serviciile noastre de consultanță pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile. Suntem aici să te asistăm în obținerea de investiții din bani europeni pentru ideea ta de afaceri.

Watch Video

Clients Feedback

Our Client Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Fernando Rodriges
Fernando Rodriges

Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ryan Shmicell
Ryan Shmicell

Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wright Philip
Wright Philip

Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Keyla Dunn
Keyla Dunn

Client